Daniel Diges VS Gerónimo Rauch

el 16 de novembre de 2020

daniel diges vs geronimo rauch al teatre condal de barcelona

Espectacle en castellà

1h. 30min.

Fitxa artística

Guió i direcció: Victor Conde
Director Musical: Carlos Martín

Amb: Daniel Diges i Geronimo Rauch

Escenografía: Patricia Navarro
Vestuari: Jorge G. Valero
Iluminació: Luz Fuentes

Direcció de producció: Pepe Morant
Producción executiva: Juantxu Álvarez
Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé

Premsa: Lídia Giménez i Albert López
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny Gràfic: Santi&Kco

Producció: Gosua i True Music Llegir més

Sinopsi

Daniel Diges i Gerónimo Rauch, els artistes més internacionals del Teatre Musical Espanyol, s'ajunten en un concert únic on compartiran les seves grans veus, la seva complicitat i el seu talent, a través d'un grandiós repertori. Dos amics, dues personalitats, dues carreres, dues veus úniques.Amb un guió original que relata experiències de les seves pròpies vides, Daniel i Gerónimo compartiran la banda sonora de la seva vida que els ha inspirat a arribar on estan.


Amb un so Pop-vintage interpretaran grans cançons dels Musicals en els quals han participat, com; “Los Miserables”, “Fantasma de la ópera”, “Hoy no me puedo levantar”, “We will rock you”, “Chicago”, “Sunset Boulevard”, “Mamma Mia” ó “El Médico” en l'actualitat. També sorprendran amb cançons de “The greatest Showman”, “Josh Groban”, “Bocelli” i finalment també faran un homenatge als grans cantants de parla Hispana amb cançons com a “Aprendiz, Delilah, Yo soy Aquel, Te quiero te quiero, Hoy tengo ganas de ti“ i moltes més.

Dirigits per Carlos Martín en la part musical i Victor Conde en la posada en escena, estaran acompanyats per músics en una formació no tradicional. Amb un so únic, disseny escènic elegant i ambient creatiu que atraparà a l'espectador en tots els sentits des del seu inici.


Veniu a viure una experiència única.

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com