Espectacle en castellà
90 minuts

Per la seva tranquil·litat, seguint la normativa vigent, en realitzar la seva compra, la butaca contigua queda bloquejada per mantenir la distància de seguretat.

Sinopsi

Daniel Diges i Gerónimo Rauch, els artistes més internacionals del Teatre Musical Espanyol, s’ajunten en un concert únic on compartiran les seves grans veus, la seva complicitat i el seu talent, a través d’un grandiós repertori. Dos amics, dues personalitats, dues carreres, dues veus úniques.Amb un guió original que relata experiències de les seves pròpies vides, Daniel i Gerónimo compartiran la banda sonora de la seva vida que els ha inspirat a arribar on estan.

Amb un so Pop-vintage interpretaran grans cançons dels Musicals en els quals han participat, com; “Los Miserables”, “Fantasma de la ópera”, “Hoy no me puedo levantar”, “We will rock you”, “Chicago”, “Sunset Boulevard”, “Mamma Mia” ó “El Médico” en l’actualitat. També sorprendran amb cançons de “The greatest Showman”, “Josh Groban”, “Bocelli” i finalment també faran un homenatge als grans cantants de parla Hispana amb cançons com a “Aprendiz, Delilah, Yo soy Aquel, Te quiero te quiero, Hoy tengo ganas de ti“ i moltes més.

Dirigits per Carlos Martín en la part musical i Victor Conde en la posada en escena, estaran acompanyats per músics en una formació no tradicional. Amb un so únic, disseny escènic elegant i ambient creatiu que atraparà a l’espectador en tots els sentits des del seu inici.

Veniu a viure una experiència única.

Fitxa artística

Guió i direcció: Victor Conde
Director Musical: Carlos Martín

Amb: Daniel Diges i Geronimo Rauch

Escenografía: Patricia Navarro
Vestuari: Jorge G. Valero
Iluminació: Luz Fuentes

Direcció de producció: Pepe Morant
Producción executiva: Juantxu Álvarez
Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé

Premsa: Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny Gràfic: Santi&Kco

Producció: Gosua i True Music

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup