50 minuts

Entrada gratuïta amb el carnet de Super 3 (cal adquirir l’entrada). Màxim de 4 súpers per un adult amb vincle familiar.

Sinopsi

carnet club super 3 hameli  Entrada Gratuïta amb el Carnet Super3(*)

Dansa dins de la dansa. És el que us trobareu en un espectacle per a públic familiar amb el qual una de les grans companyies de l’Estat espanyol ret homenatge als escenaris i a totes les persones i coses que hi ha al damunt.

L’any 2019, Aracaladanza presentava al Grec Festival de Barcelona Play, un espectacle amb una aposta clara per un vestuari acolorit i una música i una il·luminació especialment treballades, que se centrava en el món del joc. Loop, la proposta més recent de la companyia, comença, precisament, quan acaba la representació de Play. I és que els espectadors i les espectadores veuran l’escenari des d’una perspectiva insòlita, des del darrere, com si fossin a la part posterior. Grans aplaudiments. Tot s’ha acabat. O potser tot comença, perquè en aquest espectacle principi i final es toquen i formen una mena de loop etern. Assistirem als treballs de desmuntatge i veurem artistes i personal tècnic corrent amunt i avall fins a deixar l’escenari net. Només queda una ballarina sota un focus… I és que ella i els seus companys i companyes, però també el personal del teatre, els focus, les bambolines, el terra de linòleum, els ventiladors i tot el seguit de material que s’utilitza habitualment en una posada en escena, són el tema d’aquest espectacle, tota una declaració d’amor pels escenaris i per aquella màgia que converteix un espai buit en qualsevol cosa que públic, artistes i creadors de tota mena vulguin imaginar.

És la nova proposta d’una companyia nascuda a Madrid l’any 1995, dirigida pel coreògraf Enrique Cabrera. Aracaladanza ha esdevingut un referent de les arts escèniques a l’Estat i ha obtingut nombrosos premis FETEN (Feria Europea de Teatro para Niños y Niñas de Gijón), diversos premis Max i el reconeixement unànime del públic i la crítica. Té una trajectòria internacional que l’ha portada per Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica, i crea espectacles basats en històries senzilles i en els quals fa anar fins a nous territoris la imaginació dels espectadors i espectadores més joves, però també del públic adult, utilitzant el moviment, la llum, el vestuari i la música. Els vam veure al Grec el 2016 presentant l’espectacle Vuelos, inspirat en el món de Leonardo da Vinci, i el 2019, amb l’esmentada Play.

Fitxa artística

Música original: Luis Miguel Cobo
Idea i direcció: Enrique Cabrera
Coreografia: Enrique Cabrera en col·laboració amb els i les intèrprets

Interpretació: Carolina Arija, Jorge Brea, Raquel de la Plaza, Jonatan de Luis, Jimena Trueba, Aleix Rodríguez (cover)
Disseny d’escenografia i vestuari: Elisa Sanz (AAPEE)
Disseny d’il·luminació: Pedro Yagüe (AAI)
Disseny de videoescena: Álvaro Luna (AAI)
Disseny i realització de l’utillatge: Ricardo Vergne (AAPEE)

Producció executiva: Patricia Torrero
Producció general i premsa: Javier Torres Ochandiano

Assistència de coreografia: Raquel de la Plaza

Realització del vestuari: Verónica Expósito i Mer Lacostu
Pintura de telons: María Calderón
Realització de l’escenografia: Mambo Decorados

Fotografia: Pedro Arnay
Distribució nacional: Alberto Muyo
Distribució internacional: Ana Sala – Ikebanah Artes Escénicas

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup