Arnau Tordera I presenta El Joglar

l'11 d'abril de 2022

arnau tordera 1 presenta el joglar al teatre condal de barcelona

Espectacle en català

1h. 30min.

Fitxa artística

Director: Arnau Tordera I
Lletra Jacint Verdaguer, música Arnau Tordera I

Intèrpret: Arnau Tordera I

Producció executiva: Sente Fontestad

Reportatge fotogràfic: Jordi Galderic
Disseny gràfic: Arnau Tordera I
 
És una producció de Imés Management

Sinopsi

Durant els segles XII i XIII els joglars eren els encarregats d’interpretar les obres que escrivien els trobadors. Recorrien les diverses corts, places i palaus dels regnes per cantar-hi els versos de les composicions èpiques i líriques més aclamades dels seus temps.

El 2022 commemorem 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer i Arnau Tordera I s’ha proposat de fer reviure aquest format als nostres dies per tal d’homenatjar l’efemèride.

Si Verdaguer – cim de la poesia i la llengua catalana – és el trobador, ell serà el joglar que difongui els seus versos submergint-se en el seu projecte més auster, més intimista i genuí. Amb l’únic acompanyament de la veu i la guitarra clàssica interpretarà íntegrament l’obra “Verdaguer, ombres i maduixes” que OBESES va publicar l’any 2017. Un gir absolut de la partitura amb un nou arranjament complet que cercarà l’essència de la trobada entre música i poesia.
Totes les peces de l’obra, tots els personatges i tots els versos de Verdaguer quedaran conjugats en el cant del Joglar que rescatarà de l’oblit aquesta forma arcaica  i preciosa d’explicar històries.

Comprar

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com